Testimonials

Yogales van Karina is een mix van verschillende houdingen die zorgvuldig opgebouwd worden. Karina leidt je kalm door de asana’s die ik daardoor goed kan volgen. Door de wekelijkse les blijf ik lenig en sterk. Echt een aanrader! 

Tinke Geurts

deelnemer yogalessen

Karina wist zelfs de grootste yoga cynici van ons bedrijf te enthousiasmeren. Niet alleen serieuze yoga, maar ook ruimte voor een lach. En aan het einde van de workshop was iedereen stil. Een knappe prestatie.

Paulus Nabbe, creative director Think Yellow

deelnemer workshop

Wekelijks geniet ik van de hatha yoga van Karina. Binnen en in de zomer op het strand. De les biedt ontspanning en inspanning en wordt op een heel prettige, toegankelijke manier gegeven.

Renske Heemskerk

deelnemer yogalessen

Yoga heeft mij leniger en sterker gemaakt, maar vooral mijn geest komt tot rust. Even weg uit de drukke stad en het snelle leven.
Karina geeft goed les, heeft een prettige stem en zorgt voor afwisseling in haar lessen.

Linda

deelnemer yogalessen

Karina krijgt een dikke 9! Fijne lessen, de uitleg bij de oefeningen vond ik heel erg waardevol, net als de persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de lessen.

Marianne

deelnemer retraite

Karina weet heel goed uit te leggen wat de bedoeling is van een yogaoefening. Zo lukt het mij zonder te kijken op haar uitleg de oefening uit te voeren, wat maakt dat ik meer focus op mijn eigen lichaam houd. Daarnaast verrast Karina me vaak weer met nieuwe oefeningen waardoor andere spiergroepen geactiveerd worden.
De lessen hebben een rustig karakter, maar de uitwerking in de dagen erna is voor mij elke keer weer verrassend!

Mirjam Bijleveld

deelnemer yogalessen

Al vele jaren volg ik yogalessen. De lessen bij Karina vind ik heel prettig. De opbouw van de les is altijd goed, en waar nodig wordt er gecorrigeerd.
Voor mij is de yogales het rustpunt in de week!

Irene de Jonge

deelnemer yogalessen

De Hatha les bij Karina is een heerlijk les, heel fijn om je dag mee te beginnen.
In de les zit alles; ontspanning, kracht, balans, uitdaging, variatie.

Anoniem

deelnemer yogalessen

Yin yoga helpt me de stilte terug te vinden.
De lessen van Karina vind ik erg prettig omdat zij de lessen met zorg voorbereidt.
Karina praat je met haar fijne stem door de les heen zonder heel veel in te grijpen.

Stefan

deelnemer yogalessen

Ik heb al geruime tijd les van Karina. Zij doceert op een prettige manier en verrast mij elke week door de verscheidenheid aan oefeningen. Hierdoor is geen les hetzelfde. Zij geeft professioneel les en kan de oefeningen helder uitleggen. Karina heeft een open en vriendelijke uitstraling.

MarieAnne Hartman Kok

deelnemer yogalessen

Met je prettige, rustige stem begeleid je ons door de oefeningen heen. Je lessen zijn afwisselend. Je houding gedegen, professioneel, vriendelijk. Al jaren lever je constante kwaliteit. Ook tijdens je online lessen in coronatijd. Zo fijn!

Karien Kiewied

Yoga bij Karina is voor mij: ontspannen, je niets meer afvragen. Gewoon de rustige aanwijzingen volgen en je lichaam weer helemaal voelen. Hoe je het doet: het is altijd goed.

Tina Out

deelnemer yogalessen

Karina geeft op een hele prettige manier les. Ze bouwt haar lessen goed op, zodat elke keer als je het gevoel hebt dat je lichaam iets nodig heeft, dit ook net aan de beurt komt. Zo blijf je je in een soort natuurlijke flow voelen en voelt niks geforceerd aan.

Elisa Goudriaan

deelnemer yogalessen

De Hatha Yoga lessen van jou, Karina, zou ik niet meer willen missen. Het is altijd een leuke combinatie van ontspanning en inspanning. Door de lichte kracht- en rekoefeningen ben ik altijd soepel en kan ik ook van andere sporten (hardlopen en fietsen) genieten, zonder pijn of probleempjes.

Maren Kleemeyer

deelnemer yogalessen

Heerlijk ontspannen. Goede sfeer & de stem van Karina maakt zelfs je meest drukke hoofd nog rustig!

Marie-Antoinette van Straten

Onefit member

Ik doe graag mee met de strandyoga.
Echt een openbaring, de lessen in het zand met de zee op de achtergrond.
Dicht bij de natuur én dicht bij jezelf.

Ine

deelnemer yogalessen op het strand

Ik was als senior met een eenzijdig bewegingspatroon (hardlopen) op zoek naar mogelijkheden om nog een beetje lenig te blijven. De lessen van Karina helpen echt, ook omdat ze rekening houdt met mijn beperkingen, vooral stijfheid.

Pierre Heijnen

deelnemer yogalessen

Super fijne yogalessen kan je bij Karina volgen. Door de afwisseling in de oefeningen ben je echt met je hele lichaam en ademhaling bezig. Karina is een vakkundige en warme vrouw.
Kortom: echt een aanrader!

Patricia Heijdt

deelnemer yogalessen

Laagdrempelige lessen met goede uitleg. Hierdoor voor iedereen toegankelijk en voor mij een prima afwisseling met mijn andere sport, hardlopen. Een heerlijk moment voor mezelf en voel me letterlijk beter in m’n vel na de yogalessen.

Annemieke Verbaan

deelnemer yogalessen

De lessen van Karina zijn een perfecte balans tussen oefeningen en ontspanning. Karina is een vrolijke energieke persoonlijkheid, ze heeft een fijne stem om naar te luisteren en geeft met heel veel aandacht les. Na een drukke werkdag kom je weer helemaal ontspannen thuis. 

Eveline Jansen

Onefit member

Met veel plezier volg ik de yoga lessen bij Karina. In een ontspannen, rustige, positieve en liefdevolle sfeer neemt Karina ons bij de hand in een altijd mooi (rond) opgebouwde les. Iedereen krijgt bij Karina alle ruimte de yogales naar eigen mogelijkheden en behoefte (mee) te doen. Altijd kennen de houdingen de mogelijkheid ze uit te voeren op de manier die op dat moment bij je past; je bepaalt zelf de uitdaging; alles is goed. Ik kom altijd weer een stukje blijer, ontspannen en ‘in mijn lijf’ thuis na de les. Dankjewel daarvoor Karina.

Yvonne van Hoof

deelnemer yogalessen

Fijne les, goede balans tussen inspanning en ontspanning en de aangename stem van Karina geeft een extra dimensie!

Désirée Lonzième

Onefit member

Hele fijne yogalessen. Heel gevarieerd. Top docente, niet zweverig. Down to earth… Absolute aanrader.

Edith Onderstal

Onefit member

Fijne les. Karina is een zeer professionele yogabegeleidster met een zachte en prettige stem.

Marjolein vd Zwan

Onefit member

De yogalessen van Karina zijn altijd goed verzorgd en afwisselend. De houdingen zijn voor alle niveaus.
Wat ik vooral fijn vind is de rust die Karina in haar stem heeft. Door de yogalessen van Karina gaat de focus weer naar binnen en kom ik bij mezelf aan. Ik ga erna altijd ontspannen naar huis.

Claire

deelnemer yogalessen

De yogales van Karina geeft mij kracht en energie. Daarbij een dosis positiviteit en wijsheid.

Marianne van Steenis

deelnemer yogalessen

It was a very nice and soft yoga session! I don’t speak Dutch and even though it was easy to follow. Thanks!

Lucia Gracey

Onefit member
Yoga_Karina_profiel_klein

Over de yogadocent

Mijn naam is Karina Delfos.
Ik doceer Yoga in Den Haag op verschillende bijzondere locaties in Den Haag Segbroek. De werking van het lichaam (anatomie en fysiologie) en de geest (psychologie) staan centraal tijdens mijn lessen. Ik ben Saswitha gediplomeerd yogadocent en sta ingeschreven bij de beroepsvereniging Vereniging Yogadocenten Nederland.

Meer over mij >

Yoga in Den Haag

Segbroek

Remonstrantse kerk, Bloemenbuurt Den Haag

Segbroek

De Zevende Hemel, Regentessekwartier Den Haag

Yoga in Den Haag

Segbroek

Strandhuis Maví, Vogelwijk Den Haag

Keurmerk_saswitha_zw

Saswitha-gediplomeerd yogadocent

Aangesloten bij Vereniging Yogadocenten Nederland

500-uurs yogadocent