Strandyoga Den Haag

Beach Bliss Strandyoga

Van begin mei tot begin oktober verzorg ik samen met Aurora van den Berg en Nathalie Gerards yogalessen op het strand van Den Haag. Dit doen we onder de naam Beach Bliss Strandyoga. Geniet van het geluid van de zee, de frisse bries door je haren, je blote voeten in het zand én een prachtige omgeving. Yoga buiten geeft een extra dimensie aan de beoefening en is heerlijk.

Wil je meedoen met een yogales op het strand? Boek direct een les via onderstaande button of stuur een bericht via het contactformulier.

Wat neem je mee naar een yogales op het strand?

  • Een badlaken en/of yogamat;
  • bij frisser weer: warme kleding (laagjes), een deken en warme sokken;
  • bij mooi weer: zonnebrand, zonnebril, een flesje water en eventueel badkleding om na afloop een frisse duik te nemen.
Yoga_strand_wegwijzers
Yoga_strand_docent_hagedis

Hoe ziet een strand yogales eruit?

De yogalessen op het strand zijn laagdrempelige en makkelijk te volgen lessen. Meestal zijn het Hatha yogalessen, soms met een vleugje Yin Yoga. De lessen duren een uur en na de les nemen we vaak een duik in zee en drinken we koffie of thee bij Strandhuis Maví.

Yoga is voelen.
Voel het zand onder je voeten, de wind in je haren, de zon op je huid.”

Beachyoga voor beginners en gevorderden

Strandyoga is voor iedereen, jong en oud. Je hoeft niet lenig te zijn om strandyoga te doen. Strandyoga is niet prestatiegericht. Er zijn geen beginners of gevorderden. Iedereen beleeft de les op z’n eigen manier en werkt vanuit zijn eigen kunnen. Binnen een houding kan iedereen zijn of haar eigen verdieping zoeken.

Yoga_strand_docent_vlag_klein_2

Wanneer zijn de beachyogalessen?

Ik verzorg de lessen op maandag om 10.00 uur en op vrijdag om 8.30 uur (alleen in de warmere periode). De lessen op dinsdag en zondag om 10.00 uur worden afwisselend door de verschillende docenten gegeven. Ook op woensdag en vrijdag zijn er lessen van Aurora en Nathalie.

Bekijk het lesrooster voor de beachyogalessen.

Check voor meer yogalessen op het strand de Beach Bliss website.

De lessen gaan meestal door, behalve bij erg slecht weer. Via Facebook en een speciale strandyoga WhatsApp-groep houden we geïnteresseerden op de hoogte van de strandyoga lessen.

Waar zijn de beachyogalessen?

Strandhuis Maví vind je op het Zuiderstrand in Den Haag, tussen strandslag 6 en 7 op het Pieter Pauluspad. We verzamelen bij Strandhuis Maví op het terras.

Yoga_strand_groep_veraf

Yoga op het strand proberen?

Het is niet nodig om vooraf een proefles te volgen voor een yogales op het strand. Je kan op elk moment aansluiten. Twijfel je nog welke yogavorm het beste bij jou past? Naast strandyoga geef ik in mijn yogastudio in Den Haag Hatha Yoga, Yin Yoga en Yin/yang Yoga. Yin/yang Yoga is een combinatie van Hatha Yoga en Yin Yoga.

Liever eerst een yogales in de studio proberen?

Evenementen

Wist je dat Beach Bliss Strandyoga er ook is voor yoga clinics, yoga bij bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, evenementen e.d.? Je kunt ons boeken, eventueel in combinatie met andere activiteiten en/of eten en drinken bij Strandhuis Maví. Neem voor ideeën of een offerte contact met ons op.

Yoga_Karina_profiel_klein

Over de yogadocent

Mijn naam is Karina Delfos.
Ik doceer Yoga in Den Haag op verschillende bijzondere locaties in Den Haag Segbroek. De werking van het lichaam (anatomie en fysiologie) en de geest (psychologie) staan centraal tijdens mijn lessen. Ik ben Saswitha gediplomeerd yogadocent en sta ingeschreven bij de beroepsvereniging Vereniging Yogadocenten Nederland.

Meer over mij >

Yoga in Den Haag

Segbroek

Remonstrantse kerk, Bloemenbuurt Den Haag

Segbroek

De Zevende Hemel, Regentessekwartier Den Haag

Yoga in Den Haag

Segbroek

Strandhuis Maví, Vogelwijk Den Haag

Keurmerk_saswitha_zw

Saswitha-gediplomeerd yogadocent

Aangesloten bij Vereniging Yogadocenten Nederland

500-uurs yogadocent