Over de yogalessen

In de yogastudio in Den Haag geef ik Hatha Yoga, Yin Yoga en Yin/yang Yoga (een combinatie van Hatha en Yin Yoga). Deze lessen geef ik op verschillende bijzondere en sfeervolle locaties in Den Haag Segbroek. Daarnaast geef ik van begin mei tot eind september yogalessen op het strand bij Strandhuis Maví.

Yoga_tingsha’s

Hoe ziet een yogales eruit?

Bekijk de pagina’s van de verschillende yogalessen die ik geef en lees hoe een yogales eruit ziet, of bekijk het filmpje om een indruk te krijgen.

Yoga_boeddha_klein

Benieuwd welke yogavorm het beste bij jou past? Schrijf je vrijblijvend in voor een proefles en ervaar het zelf.

Wanneer zijn de yogalessen in de studio?

Bekijk het lesrooster voor de yogalessen in de studio.

Wanneer zijn de yogalessen op het strand?

Bekijk het lesrooster voor de yogalessen op het strand.

Yoga_Karina_profiel_klein

Over de yogadocent

Mijn naam is Karina Delfos.
Ik doceer Yoga in Den Haag op verschillende bijzondere locaties in Den Haag Segbroek. De werking van het lichaam (anatomie en fysiologie) en de geest (psychologie) staan centraal tijdens mijn lessen. Ik ben Saswitha gediplomeerd yogadocent en sta ingeschreven bij de beroepsvereniging Vereniging Yogadocenten Nederland.

Meer over mij >

Yoga in Den Haag

Segbroek

Remonstrantse kerk, Bloemenbuurt Den Haag

Segbroek

De Zevende Hemel, Regentessekwartier Den Haag

Yoga in Den Haag

Segbroek

Strandhuis Maví, Vogelwijk Den Haag

Keurmerk_saswitha_zw

Saswitha-gediplomeerd yogadocent

Aangesloten bij Vereniging Yogadocenten Nederland

500-uurs yogadocent