Deelnemers studiolessen

Karien Kiewied

Met je prettige, rustige stem begeleid je ons door de oefeningen heen. Je lessen zijn afwisselend. Je houding gedegen, professioneel, vriendelijk. Al jaren lever je constante kwaliteit. Ook tijdens je online lessen in coronatijd. Zo fijn!

Patricia Heijdt

Super fijne yogalessen kan je bij Karina volgen. Door de afwisseling in de oefeningen ben je echt met je hele lichaam en ademhaling bezig. Karina is een vakkundige en warme vrouw. Kortom: echt een aanrader!

Mirjam Bijleveld

Karina weet heel goed uit te leggen wat de bedoeling is van een yogaoefening. Zo lukt het mij zonder te kijken op haar uitleg de oefening uit te voeren, wat maakt dat ik meer focus op mijn eigen lichaam houd. Daarnaast verrast Karina me vaak weer met nieuwe oefeningen waardoor andere spiergroepen geactiveerd worden. De lessen hebben een rustig karakter,…

Maren Kleemeyer

De Hatha Yoga lessen van jou, Karina, zou ik niet meer willen missen. Het is altijd een leuke combinatie van ontspanning en inspanning. Door de lichte kracht- en rekoefeningen ben ik altijd soepel en kan ik ook van andere sporten (hardlopen en fietsen) genieten, zonder pijn of probleempjes.

Tina Out

Yoga bij Karina is voor mij: ontspannen, je niets meer afvragen. Gewoon de rustige aanwijzingen volgen en je lichaam weer helemaal voelen. Hoe je het doet: het is altijd goed.

Annemieke Verbaan

Laagdrempelige lessen met goede uitleg. Hierdoor voor iedereen toegankelijk en voor mij een prima afwisseling met mijn andere sport, hardlopen. Een heerlijk moment voor mezelf en voel me letterlijk beter in m’n vel na de yogalessen.

Eveline Jansen

De lessen van Karina zijn een perfecte balans tussen oefeningen en ontspanning. Karina is een vrolijke energieke persoonlijkheid, ze heeft een fijne stem om naar te luisteren en geeft met heel veel aandacht les. Na een drukke werkdag kom je weer helemaal ontspannen thuis. 

Renske Heemskerk

Wekelijks geniet ik van de hatha yoga van Karina. Binnen en in de zomer op het strand. De les biedt ontspanning en inspanning en wordt op een heel prettige, toegankelijke manier gegeven.

Elisa Goudriaan

Karina geeft op een hele prettige manier les. Ze bouwt haar lessen goed op, zodat elke keer als je het gevoel hebt dat je lichaam iets nodig heeft, dit ook net aan de beurt komt. Zo blijf je je in een soort natuurlijke flow voelen en voelt niks geforceerd aan.