Algemene voorwaarden

Welkom bij Karina Delfos Yoga lifestyle

Karina Delfos Yoga lifestyle biedt yogalessen en -workshops, te volgen op basis van abonnementen, strippenkaarten en losse lessen.

Abonnementen

Bij een abonnement 1x per week wordt het lesgeld per maand betaald en heeft de deelnemer recht op 1 yogales per week (mits er lessen aangeboden worden).
Bij een abonnement 2x per week wordt het lesgeld per maand betaald en heeft de deelnemer recht op 2 yogalessen per week (mits er lessen aangeboden worden).

Het lesjaar bestaat uit 10 maanden. De maanden juli en augustus zijn vrij van lesgeld i.v.m. de zomervakantie. Verder vallen een aantal lessen uit i.v.m. schoolvakanties, verplichte vrije dagen, een yogareis of bijscholing van de docent. Per lesjaar zijn er ± 40 lessen, gemiddeld 4 lessen per maand.
Bekijk de vakantiedata op het vakantierooster. 

Bij een abonnement geldt de inschrijving voor onbetaalde tijd. Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd, ook na de zomerstop. De opzegtermijn is 1 maand. Opzeggen kan vóór de 1e van de maand per e-mail.

Restitutie van lesgeld is niet mogelijk. Bij ziekte, vakantie of andere afwezigheid van de deelnemer wordt het lesgeld doorbetaald. Gemiste lessen kunnen, mits tijdig afgemeld, binnen een maand worden ingehaald.

Bij verhindering kan de les tot 2 uur vóór aanvang van de les kosteloos geannuleerd worden. Niet of te laat afgemelde lessen worden als gevolgde lessen berekend.

Abonnementen zijn niet te boeken via Monoyoga. Neem voor het afsluiten van een abonnement contact op via de website of e-mail.

Strippenkaarten en losse lessen

Het is ook mogelijk om losse lessen te boeken of lessen te boeken met een strippenkaart. Strippenkaarten zijn 6 maanden geldig. Geboekte lessen kunnen tot 2 uur vóór aanvang van de les kosteloos geannuleerd worden. Niet of te laat afgemelde lessen worden als gevolgde lessen berekend.

Verantwoordelijkheid

Als deelnemer aan de les ben je zelf verantwoordelijkheid voor mogelijke blessures of schade die je zou kunnen oplopen voor, tijdens of na de yogales bij Karina Delfos. Bij eventuele blessure of schade aanvaart Karina Delfos dan ook geen aansprakelijkheid.

Bij eventuele speciale lichamelijke omstandigheden zoals een blessure, ander lichamelijk ongemak of zwangerschap brengt de deelnemer de yogadocent op de hoogte voordat de yogales begint. Bij twijfel over het beoefenen van yoga raadpleegt de deelnemer zelf een arts of specialist.

Door je in te schrijven voor de yogales(sen) ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Karina Delfos Yoga Lifestyle.

Tevens geef je Karina Delfos toestemming voor het bewaren van persoonlijke gegevens om contact te onderhouden over yogalessen en -workshops en te informeren over yoga-gerelateerde ontwikkelingen. Via een link in de nieuwsbrief kan je je ten alle tijden uitschrijven voor de nieuwsbrief (zie ook het privacy statement).

Karina Delfos Yoga Lifestyle behandelt alle gegevens van de deelnemer vertrouwelijk en verstrekt deze gegevens niet aan derden, tenzij op individuele basis en na uitdrukkelijke toestemming van de desbetreffende persoon.

Keurmerk_saswitha_zw

Saswitha-gediplomeerd yogadocent

Aangesloten bij Vereniging Yogadocenten Nederland

500-uurs yogadocent