Karina Delfos Yoga Lifestyle
 

Yoga reizen

30 juli – 1 augustus 2021:
Yoga weekend retraite in Zeeland

Stress release na Corona

Plaats: kuuroord de Schouw in Noordgouwe, Zeeland
Georganiseerd door: My Own Retreat, onderdeel van FIT body & mind

Het thema van dit yogaweekend is stress release na Corona. We hebben een pittige periode achter de rug. Het coronavirus heeft voor velen de nodige spanningen in het leven gebracht, zowel fysiek als mentaal. Tijdens dit weekend neem ik je mee op een reis door lichaam en geest om deze spanningen te verzachten. Ik zet hier voornamelijk Yin Yoga voor in, aangevuld met Hatha yogahoudingen, ademoefeningen, meditaties en ontspanningstechnieken. Je kan een mix van stijlen verwachten.

Kuuroord de Schouw is een heerlijke plek in Zeeland, gelegen in het rustgevende boerenland, tussen Renesse en Zierikzee. Het karakteristieke gebouw met mooie, sfeervolle ruimtes en een wellness-gedeelte wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin. De tuin is deels overspannen met een groot doek en biedt voldoende ruimte om yoga te beoefenen. Zelfs als het regent!
Verder vind je er een kruidentuin, een koudwater zwembad, ligbedjes om uit te rusten en als het weer het toelaat: te zonnen.

Het programma bestaat uit meerdere yogalessen per dag (meedoen is vrij). Daarnaast is er tijd gelegenheid om te wandelen, te fietsen, te zwemmen, te genieten van de wellness (sauna’s, warmwaterbad, massage) of lekker niets doen. Alles mag, niets moet. Er zijn drie heerlijke maaltijden per dag en ik weet uit ervaring: het eten is een feestje!

Het weekend is niet alleen voor ervaren yogi’s. Het programma is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Schroom niet om een familielid, partner, vriend of vriendin mee te nemen.
Krijg je al zin? Wacht dan niet te lang met boeken. Je loopt geen risico je (aan)betaling kwijt te raken, mocht het weekend onverhoopt niet door gaan. Klik hier voor de coronamaatregelen en boekingsvoorwaarden.
Klik op onderstaande button voor informatie en om direct te boeken.

info en boeken

 

My Own Retreat kan een coronaproof verblijf garanderen met een 1,5 meter retraite concept. In onderstaand filmpje kun je zien hoe zo’n 1,5 meter retraite concept eruit ziet. Ook fijn om alvast de sfeer te proeven als je er over denkt om mee te gaan.

klik hier voor filmpje