Karina Delfos Yoga Lifestyle
 

Yoga reizen

25 september – 2 oktober 2022:
Yoga en easy running retraite op Sardinië

Re-boost! Maak je comeback in beweging

Plaats: Santu Lussurgiu, Sardinië
Georganiseerd door: Keepalivetours

Ik zie het in mijn yogapraktijk gebeuren. Mensen hebben door de coronacrisis al bijna twee jaar niet gesport en weten niet hoe ze weer in beweging moeten komen. Bewegen lijkt een ‘moetje’ geworden. Het plezier is eruit.
Als kind was je dol op bewegen: rondrennen, huppelen, handstandjes doen… Wat is er mis gegaan?

Tijd om te reboosten!

We brengen je weer in beweging d.m.v. yoga, wandelen en easy running, op een zachte en speelse manier. ‘Alles mag en niets moet’ is het motto. Ervaring is niet nodig. We maken gebruik van de prachtige omgeving met magische plekken om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Tijdens deze Sardinië retreat ligt de nadruk vooral op ontspannen, genieten en heerlijk tot jezelf komen via yoga, meditatie, minder hard lopen en meer ‘hartlopen’. Ik neem je mee naar buiten op een reis naar binnen. Vrij en ongedwongen bewegen om spanningen in lichaam en geest te verzachten. Als je wilt, kun je heel veel van je lichaam leren als je er goed naar luistert.

Samen, met een fijne groep mensen, leer je de lol in het bewegen te (her)ontdekken. Het wordt een week van overgave, loslaten, voelen en genieten. Je hoeft geen ervaren sporter of heel lenig te zijn om mee te doen. We bewegen niet prestatiegericht. Iedereen werkt vanuit zijn eigen kunnen.

De locatie is fantastisch: in het groen, met af een toe een restaurant met lokale specialiteiten. Je zou Corona helemaal vergeten! Het weer is aangenaam zacht in deze tijd van het jaar.

Er is tijd voor meditatie, contemplatie, een goed gesprek, lekker eten en mooie wijn. Niet te Spartaans en vooral genieten. Alles wordt geregeld.

Op Sardinië, een van de Blue Zones op aarde – mensen worden er gezond 100 – zijn we te gast bij Sam. Ik ken hem inmiddels al jaren, we zitten prachtig op één positieve lijn! Hij brengt ons lopend op de mooiste plekken, in een prachtige omgeving, van heuvels tot rotskust tot strand.​ Ga je mee, dan ga je trots zijn op jezelf, vol zelfvertrouwen, omdat het gewoon heerlijk is goed voor jezelf te zorgen. Jij kunt dit!

Klik voor het programma, meer informatie en boeken op onderstaande button:

info en boeken

 

Vragen? Mail mij of Sam!